Trap renoveren

Pims Traprenovatie Weert - Uw trap renoveren en bekleden op professionele & voordelige wijze

Trap renoveren Weert

Trap opknappen van A tot Z

Bij Pims Traprenovatie & Timmerwerken in Weert (Limburg) bent u op het juiste adres wanneer u overweegt om uw trap eens grondig te gaan renoveren. Door middel van het plaatsen van overzettreden (trapbekleding) in een dessin of stijl die past bij het interieur van uw woning.

Het renoveren van een trap zal de uitstraling van uw hal verbeteren en uw trap is weer een echte blikvanger bij binnenkomst van uw woning.

Wij verzorgen een bekleding van uw trap van A tot Z en zorgen voor een perfecte afwerking. Wij komen graag bij u thuis voor een degelijk advies en stellen vervolgens een vrijblijvende offerte voor u samen.

Uitgebreide collectie dessins & stijlen

U heeft bij ons een ruime keuze in dessins & stijlen van de overzettreden, wangen van de trap (zijkant) en de stootborden (voorkant traptrede). Van stoer tot industrieel en van houtdecor tot betonlook.

Wij komen graag persoonlijk bij u langs om te kijken welke stijl het beste past bij uw persoonlijke smaak en het interieur van uw woning.

Bekijk hier alle mogelijke dessins die met elkaar te combineren zijn.

Wangen & Stootborden

(Niet geschikt als overzettreden)

Enkele voorbeelden van renovaties

Zelf uw trap renoveren of laten doen?

U kunt er natuurlijk voor kiezen om naar een bouwmarkt in de buurt te gaan om een doe-het-zelf-pakket te kopen om uw traprenovatie zelf uit te voeren. Dit gaat echter niet zo makkelijk als veel mensen denken. Er is de nodige vaardigheid vereist. Tevens heeft u de benodigde professionele gereedschappen nodig om dit precisiewerk uit te kunnen voeren.

Laat het bekleden daarom over aan de vakman. Bij ons kiest u voor een trap voor het leven!

Voordelen trap renoveren

Wanneer u er voor kiest om uw trap door ons te laten renoveren, dan kiest u voor:

Vakmanschap en kwaliteit

Betaalbare & Eerlijke prijzen

Duurzaam trap renoveren

Kras- en slijtvaste trap

Een veilge trap (Anti-slip)

LED Trapverlichting

Om uw nieuw gerenoveerde trap helemaal af te werken kunt u ook kiezen voor verlichting in uw trap. LED-strips of spotjes in de trapredes is niet alleen mooi, maar maakt uw trap ook nog eens veilig. U kunt er voor kiezen om de LED verlichting in de wangen van uw trap te laten plaatsen of onder de traptrede. We bieden de keuze uit koel of warm licht. De verlichting kan worden geschakeld door een tijdschakelaar, een sensor of zelfs met een afstandsbediening. We informeren u graag naar alle mogelijkheden.

Trapleuningen

Wanneer de trapleuning versleten is of niet meer past bij uw nieuwe en gerenoveerde trap, informeer dan naar de uitgebreide mogelijkheden voor het plaatsen van een trapleuning of balustrade. Een trapleuning kan worden uitgevoerd in RVS of hout die past bij uw trapbekleding. Maar ook  andere uitvoeringen, zoals blauwstaal, behoren tot de mogelijkheden voor uw nieuwe trapleuning. We informeren u graag naar alle mogelijkheden.

Zelf uw trap renoveren of laten doen

U kunt er natuurlijk voor kiezen om naar een bouwmarkt in de buurt te gaan om een doe-het-zelf-pakket te kopen om uw traprenovatie zelf uit te voeren. Dit gaat echter niet zo makkelijk als veel mensen denken. Er is de nodige vaardigheid vereist. Tevens heeft u de benodigde professionele gereedschappen nodig om dit precisiewerk uit te kunnen voeren.

Laat het daarom over aan de vakman. Bij ons kiest u voor een trap voor het leven!

De trap ontleed

 1. Hoge plint
 2. Wangbekleding Trap
 3. Led in Wang
 4. L-Kap profiel
 5. U-kap voor wang afwerking
 6. Kantenband
 7. Buitenwang bekleding d.m.v. wangpaneel
 8. Stoodbord
 9. Onderlat
 10. MexForm PU voor uitvullen en verlijmen trede
 11. LED-armatuur onder neus van trede
 12. Baluster bekleding d.m.v. wangpaneel
 13. Uitlooptrede met aluminium strip
 14. Platte strip
 15. Uitlooptrede doorlopend
traprenovatie ontleed

De traptrede

A. Rechte voorrand van 63 mm hoog

B. Zeer slijtvast laminaat (CPL), vordering klasse 32

C. Onderlaag

D. Hard geperste vezel 10 mm

Traptrede
Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Ik help u graag verder bij al uw vragen!