reviews & Ervaringen van onze klanten

Lees hier de ervaringen van klanten met Pims Traprenovatie & Timmerwerken.
U kunt hier tevens uw eigen ervaring delen.

reviews:

Niels en Hanneke
29 mei 2024

Alles wat te lezen is over Pim is waar. Hij is vakkundig, voorziet je van goed advies, werkt ontzettend secuur, maakt duidelijke afspraken en komt deze na en hij gaat flexibel om met onvoorziene omstandigheden. Ook wij zijn zeer tevreden klanten van Pim en genieten met volle teugen van onze mooie nieuwe trap. We zullen hem absoluut weer bellen als we een klusje voor hem hebben!

Onze traprenovatie

Annie Linssen
27 april 2024

Mijn ervaring met Pim’s traprenovatie is uitstekend.
Van 1 op 10 krijgt hij van mij een dikke 10.
Service en kwaliteit is uitstekend.
Zeer goed werk, alles netjes afgewerkt.
Nogmaals bedankt.

Chantal En mick
7 april 2024

Wilt u vakwerk en iemand die ALTIJD zijn afspraken nakomt dan bent u bij pim aan het juiste adres.
Na een misverstand over de planning stond pim na een uur op de stoep en plande ons binnen 2 weken op zijn vrije dag in en stond hier op zondagmiddag te zagen.
Terwijl er iemand uit zijn gezin zwaar ten val was gekomen stond pim dag erna 2 uurtjes later gewoon weer de trap te zagen en heeft alles netjes afgemaakt. Echt chapeau menig ander persoon zou afzeggen. We zijn superblij met het resultaat en zijn vooraf goed geinformeerd tot aan de afwerking toe verteld pim wat hij doet.
De trap is weer een nieuw pronkstuk in huis.
Pim nogmaals dankjewel!

Stefan, Esther Bo en Lana
7 april 2024

Super blij zijn wij met onze nieuwe trap. Pim is echt top! Werkt precies, is altijd optijd, duidelijke communicatie en overtreft elke keer weer onze verwachtingen. Voortaan laten wij al onze timmerwerken doen door Pim.

Vincent en Mascha
17 maart 2024

Afgelopen week heeft Pim bij ons de trap gemaakt en het laminaat op de overloop gelegd. Wij kunnen alle positieve reviews onderschrijven en kunnen Pim bij iedereen aanraden.

Vanaf de eerste keer dat Pim kwam kijken, was hij betrokken en gaf goed en duidelijk advies.

Het eindresultaat is super. De trap en overloop zijn heel mooi geworden.

Berth en Jos
10 maart 2024

Trap laten renoveren door Pim. Top gedaan. Komt afspraken perfect na. Werkt secuur en fijne man in omgang. Zeer tevreden.

Paul & Natasja
22 februari 2024

Enige tijd geleden is Pim bij ons langsgekomen om de opties voor onze traprenovatie te bespreken. Hij dacht direct mee in oplossingen en wat het mooiste eruit zou komen te zien.

Deze week heeft hij beide trappen geplaatst en het ziet er echt top uit! Zeer netjes en secuur, echt vakwerk.

Wil je een nieuwe trap?
Bel dan zeker Pim!
Super bedankt!

Stefan & Jamilla
16 januari 2024

Pim liet ons een uitgebreid aanbod kleurstalen zien om uit te kiezen. Hij nam zich de tijd om alles goed uit te leggen en te kijken welke opties wel mogelijk waren voor trapverlichting gezien wij geen elektriciteit in de buurt van de trap hadden. Denken in oplossingen!
Pim werkt heel secuur en netjes en wij zijn hartstikke blij met het eindresultaat. Een hele goede prijs-en kwaliteit verhouding. Hartstikke bedankt Pim !!!

Marga en Henk
31 december 2023

Na een uitgebreid duidelijk advies kregen wij voldoende tijd om zelf onze kleur keuze te bepalen. Hierna een gunstige offerte ontvangen en hebben ervoor gekozen om Pim de traprenovatie te laten uitvoeren.
Volgens Pim hebben we een unieke kleurencombinatie uitgezocht, dus samen, heel erg benieuwd naar het eindresultaat.
Pim is een vakman hij werkt secuur, rustig en houdt rekening met de uitgekozen details.
Hij heeft een fantastisch mooi eindresultaat opgeleverd!!!! We zijn zeer tevreden met onze nieuwe hotel chique trap inclusief verlichting.

Mitchell
21 november 2023

Ik kan iedereen Pim aanbevelen voor het uitvoeren van een traprenovatie. Goede communicatie, komt afspraken na en ook een goede prijs. En het allerbelangrijkste.. de trap is prachtig!

Dorien en jack
9 november 2023

Trap laten renoveren door Pim.
Heel vakkundig en secuur gedaan!
Ziet er heel mooi uit en we zijn super tevreden!
Ook is Pim vriendelijk en prettig in omgang.
Een aanrader voor iedereen!

Fam Manders
3 november 2023

Pim heeft bij ons twee trappen gemaakt en wij zijn hier zeer tevreden over. Hij werkt netjes en nauwkeurig. Hij is echt een vriendelijke vakman.

Bedankt Pim!

Schrijf een review:

74 + 9 =
Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Ik help u graag verder bij al uw vragen!