reviews & Ervaringen van onze klanten

Lees hier de ervaringen van klanten met Pims Traprenovatie & Timmerwerken.
U kunt hier tevens uw eigen ervaring delen.

reviews:

Michael Koppen
13 augustus 2023

Pim heeft bij ons vorig jaar de trap gerenoveerd met een geweldig eindresultaat.We hebben m nu gevraagd om een laminaat vloer te leggen op de slaapkamers. We zijn wederom dik tevreden over t werk wat geleverd is door deze vakman. Hij werkt alles tot in de puntjes af en komt gemaakte afspraken na zo hoort t. Wat mij betreft een aanrader.

Jos en Annemiek
27 juli 2023

Pim was ons aanbevolen door vrienden voor onze traprenovatie. Niets dan lof over zijn aanpak, afspraken nakomen en zijn werkwijze en uitvoering. Hij is prettig in de omgang, accuraat en geeft goede adviezen. We zijn superblij met het resultaat.

Fam Didderen
25 juni 2023

Pim heeft bij ons beide trappen gerenoveerd en we zijn super enthousiast over het perfect afgewerkte resultaat. Pim is een vakman puur sang. Met veel oog voor detail!

Bart en Ingrid
29 maart 2023

Pim heeft bijna 2 jaar geleden bij ons de trap gerenoveerd en we waren toen al heel tevreden over hem.
Maar ook zijn service is bijzonder goed te noemen! Onlangs is er een stukje van een traptrede afgebroken en nadat ik contact met hem had opgenomen stond hij binnen 2 uur op de stoep om te kijken en 2 dagen later heeft hij al een nieuwe traptrede (kosteloos) geïnstalleerd. Veel grote bedrijven kunnen een voorbeeld nemen aan deze klantvriendelijkheid!
Dus wil je trap laten renoveren door een deskundig, professioneel en klantvriendelijk bedrijf, neem dan contact op met Pim!

Fam. Delsing
11 maart 2023

Pim heeft prima werk geleverd. Alles precies volgens afspraak. Wij zijn heel tevreden.
Een echte aanrader dus!

Lucien en Marlies
14 januari 2023

Vandaag heeft Pim onze trap “gepimpt” in de uitvoering zoals wij het graag wilden en zijn daarover zeer tevreden.
Pim is een echte vakman, houdt zich aan zijn afspraken, geeft eerlijk advies, werkt nauwkeurig en netjes, is zeer correct in doen en laten.
Wij bevelen hem aan mocht u overwegen uw trap een geheel nieuw aangezicht te geven.

Maikel en Astrid
9 januari 2023

Wij zijn ontzettend blij dat we voor Pims traprenovatie en timmerwerken hebben gekozen. Pim is een fijne, vriendelijke en meedenkende vakman. Geen poeha, maar gewoon kwaliteit en service. Goede communicatie tijdens offerte, voor aanvang en tijdens de werkzaamheden. Pim werkt secuur en laat het netjes achter. Onze trap en de overloop in dezelfde kleur zijn prachtig geworden.

Voor een volgende klus mailen of bellen we zeker Pim!

John
30 december 2022

Bij mij was het geen vraag wie is de goedkoopste of hoe lang het gaat duren voor dat de trap klaar is. Vanaf het begin was Pim al degene die het moest maken. Hij is één en al vakman, denkt met je mee, geeft heel goede raad en werkt o zo precies. Top!! Ben super blij met mijn gerenoveerde trap.

Tom Keijsers
30 december 2022

Wij hebben onze trap laten maken door Pim. Echt een hele mooie trap geworden. Ons viel op dat Pim erg secuur en precies werkt en ook veel tijd besteed aan de kleinere details. De afwerking is hierdoor helemaal top. Mocht je een nieuwe trap willen dan raad ik echt aan om dit bij dit bedrijf te doen. Qua prijs, qua kwaliteit materiaal en vanwege zijn vakmanschap.

Elmy &Ton
20 december 2022

Wat zijn we aan het genieten van onze twee gerenoveerde trappen. Zo mooi , zo netjes afgewerkt, zoveel complimenten gehad , echt PIM fantastisch en dat helemaal in Brabant , je bent een harde vrolijke werker en je levert fantastisch werk af. Nogmaals dankjewel

Jan en Janneke
25 november 2022

We zijn in onze straat de derde op een rij waar Pim de trappen heeft gerenoveerd. Naar tevredenheid! Het resultaat is heel mooi geworden. En de overlast minimaal. Heel veel dank Pim!

Math Looijmans
7 november 2022

Pim heeft bij ons de trap gerenoveerd en deze trap is erg secuur en prima afgewerkt. Hij doet wat hij beloofd, degelijk vakwerk voor een betaalbare prijs.
Wij zijn blij met het resultaat en willen hem van harte aan een ieder aanbevelen.

Schrijf een review:

64 + 4 =
Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Ik help u graag verder bij al uw vragen!