reviews & Ervaringen van onze klanten

Lees hier de ervaringen van klanten met Pims Traprenovatie & Timmerwerken.
U kunt hier tevens uw eigen ervaring delen.

reviews:

Fam. Harman
25 januari 2022

Pim heeft bij ons de plinten gedaan. Het is super strak en netjes afgewerkt. Pim is vriendelijk en haalt het maximale uit de klus. Hij gaat niet weg voordat hij en de klant tevreden is. Onze volgende klus zijn de trappen. Wij kunnen niet wachten!

C. Hompes (Budel)
21 januari 2022

Ik ben heel erg blij dat ik voor Pims Traprenovatie & Timmerwerken heb gekozen. Pim is eerlijk, gedetailleerd en gaat netjes te werk. Ook het kraken uit de trap wist hij weg te krijgen. Ik geniet nu iedere dag weer van mijn prachtige trap en bijpassende overloop. En dat alles voor een mooie prijs/kwaliteit-verhouding.

Karin
20 januari 2022

Pim stond dezelfde avond na het aanvragen van de offerte al op te stoep. Hij denkt mee, benoemt mogelijke knelpunten (we hadden een oude steile trap) en oplossingen en werkt heel precies. Een krakende trap wordt eerst bewerkt zodat deze niet meer kraakt. De trap ziet er nu mooi afgewerkt uit en is een stuk veiliger geworden. En ook niet onbelangrijk: het is een gezellige vent om in huis te hebben!

Hildebrand en Lisette
4 december 2021

Pim heeft bij ons in huis 2 trappen gerenoveerd. Pim komt zijn afspraken na en werkt heel secuur en netjes. Hij zet echt het puntje op de i! Zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding. Aanrader!
Wij zijn heel blij en tevreden met onze mooie nieuwe trappen!
Dankjewel Pim!

Joke en Ger Gielen
4 december 2021

Pim, dankjewel voor de prachtige renovatie van onze trap. Wij zijn er erg blij mee en ook dat wij voor jou gekozen hebben. Je bent een eerlijke man die zich stipt aan zijn woord houdt en niet wegging voordat wij, maar ook jijzelf tevreden was over je werk. Waar vind je dat nog, nou bij Pim. Daarom bevelen wij Pim aan bij iedereen die zoals wij hun trap wil laten renoveren. Maar ook voor andere klussen kun je bij Pim terecht. Nogmaals Pim, dank je wel.

Mart en Yvonne
18 november 2021

Superblij met 2 trap en overlooprenovaties!
Pim denkt mee en weet zelfs de kleinste en lastigste hoekjes mooi te maken.
Traprenovatie? Kies voor Pim!
Hij is geduldig, aardig en deskundig en kwaliteit staat bij hem op nummer 1.
Dank je wel Pim!

Ro fantastischb Berk
8 november 2021

Mijn advies:
Zoek NIET verder!!
Pim is een fantastische vakman.
Werkt netjes, tot in de puntjes!
Afwerking perfect!
Heb alleen maar lof over zijn werk, onevengenaard in prijs/kwaliteit.

Harjet & Dick
10 oktober 2021

Pim heeft bij ons de trap gerenoveerd.
Vooraf goed advies gegeven.
Goed werk geleverd.
Goede prijs – kwaliteit verhouding.
Het resultaat is prachtig, wij kunnen hem aanbevelen.
Bedankt Pim!

Fam. Kwinten Westerhoven
12 september 2021

Pim heeft onze trap gerenoveerd, en we zijn erg tevreden!
Hij werkt netjes en secuur en levert vakwerk!
Zeker een aanrader.

Familie Sweegers (Laar)
12 september 2021

Pim heeft onze trap gerenoveerd en we zijn erg tevreden. Hij werkt netjes en secuur en ook goed door. Hij heeft oog voor details. Voor een volgende klus zullen wij hem zeker opnieuw vragen.

Jesper
12 september 2021

Super werk geleverd, vakkundig. Blij met onze nieuwe trap!

Rachel F.
8 mei 2021

Pim heeft bij mij inmiddels al verschillende klussen afgerond, waaronder een tuin overkapping en een trap renovatie met verlichting. Pim is een echte vakman en is secuur in zijn werk. Het resultaat mag er dan ook wezen! Ik zou Pim zeker aanbevelen.

Schrijf een review:

64 + 7 =
Open live gesprek
Hallo, kan ik u ergens mee helpen?
Hallo,
Ik help u graag verder bij al uw vragen!